Femel

Femel je modni brand namijenjen prije svega modernoj poslovnoj ženi kojoj je potrebno da od jutra do mraka bude odjevena u praktičnu i multifunkcionalnu, a istovremeno elegantnu i ženstvenu odjeću, pri čemu se naglasak stavlja na čistoću linija i minimalizam, otmjenu klasiku i bezvremenski dizajn, uz dašak ležernosti, romantike i glamura.

Najveću pažnju
posvećujemo kvaliteti

Ideja vodilja branda je omogućiti ženama da se u svakom pojedinom komadu odjeće osjećaju osnaženo, slobodno i samouvjereno, te spremnima za svakodnevne izazove, da ta odjeća bude funkcionalna i nosiva u svim prilikama, bilo da se radi o poslovnim sastancima i domjencima, odlasku na roditeljski sastanak ili kavu s prijateljicama nakon završenog radnog dana.

Najveća pažnja se pridaje kvaliteti kroja, korištenju kvalitetnih materijala, te naposljetku kvaliteti izrade svakog pojedinog komada, kako bi svaki model savršeno došao do izražaja bez obzira na konfekcijsku veličinu i oblik tijela. Trenutno se svi modeli mogu naći u veličinama od 34 do 46 – ovisno o modelu.

Naši proizvodi

Glavna okosnica svih kolekcija su takozvane “day to night” haljine, odnosno haljine koje se podjednako mogu nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama, za poslovne kombinacije, ali isto tako i za neke opuštenije, casual varijante. Osim haljina, u ponudi se trenutno mogu naći suknje, bluze i topovi.

Being happy never goes out of style.

Profinjena i višenamjenska odjeća, klasika s pomakom i bezvremenska elegancija modni su imperativ ovog brenda.

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: +385 99 463 7777
E-mail: info@femel.hr