Pravila privatnosti

Drago nam je što ste pokazali interes za naš proizvod. Tvrtka Tremak d.o.o. zalaže se za zaštitu osobnih podataka. Privatnost i sigurnost naših korisnika od najveće su važnosti. Korištenje ove web stranice moguće je bez dijeljenja osobnih podataka. Međutim, ako želite koristiti posebne usluge putem naše web stranice, obrada osobnih podataka može postati neophodna. Ako je obrada osobnih podataka neophodna i ako nema zakonske osnove za takvu obradu, od Vas ćemo zatražiti suglasnost.

Obrada osobnih podataka kao što su ime, adresa, e-mail adresa ili telefonski broj vrši se u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i nacionalnim propisima o zaštiti podataka. Ovim dokumentom želimo informirati korisnike o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljamo, koristimo i obrađujemo.

Provodimo i održavamo odgovarajuće tehničke, sigurnosne i organizacijske mjere kako bi se osigurala maksimalna zaštita osobnih podataka obrađenih putem ove web stranice. Nažalost, kod prijenosa podataka putem Interneta apsolutna zaštita ne može biti zajamčena. Iz tog razloga, svaki korisnik ima mogućnost prijenosa podataka putem alternativnih sredstava, npr. putem telefona.

 

Naziv i adresa voditelja obrade

 

Voditelj obrade podataka u svrhu Opće uredbe o zaštiti podataka, ostalih zakona o zaštiti podataka koji se primjenjuju u državama članicama Europske unije i drugih odredbi vezanih uz zaštitu podataka je:

TREMAK d.o.o.
Katarine Zrinski 2
40 318 Domašinec
Hrvatska

Telefon: +385 40 863 920
Fax: +385 40 863 918
E-mail adresa: info@tremak.eu
Web stranica: www.tremak.eu

 

Kolačići

 

Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju na računalo korisnika putem web preglednika. Korištenjem kolačića korisnicima ove web stranice možemo pružiti usluge koje ne bi bile moguće bez pohrane kolačića.

Korisnik može u svakom trenutku zabraniti pohranu kolačića naše web stranice pomoću odgovarajuće postavke korištenog web preglednika. Ukoliko korisik zabrani pohranu kolačića, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Ukoliko želite saznati više o upotrebi kolačića na ovoj web stranici ili promijeniti Vaše postavke kolačića, molimo Vas da posjetite stranicu Postavke kolačića.

 

Prikupljanje općih podataka i informacija

 

Prilikom Vašeg posjeta ovoj web stranici prikupljamo niz općih podataka i informacija koji se pohranjuju u dnevniku poslužitelja. Ovi podatci uključuju Vašu IP adresu, vrstu i inačicu web preglednika, operativni sustav i druge slične podatke koji se mogu koristiti u slučaju napada na naš informacijski sustav.

Ovi podatci su potrebni kako bismo pravilno prikazali sadržaj web stranice, optimizirali sadržaj web stranice i njegovo oglašavanje, osigurali dugoročnu održivost web stranice i našeg informacijskog sustava, te u slučaju napada nadležnim tijelima pružili podatke potrebne za kazneni progon. Statistički analiziramo anonimno prikupljene informacije kako bismo povećali sigurnost podataka našeg poduzeća te osigurali optimalnu razinu zaštite osobnih podataka korisnika. Anonimni podatci dnevnika poslužitelja pohranjuju se odvojeno od svih osobnih podataka koje pruža korisnik.

 

Pretplate na naš newsletter

 

Putem naše web stranice korisnici imaju mogućnost pretplate na naš newsletter. Obrazac korišten u tu svrhu određuje koji se osobni podatci prenose i kada je pretplata zatražena.

Korisnik može primati ponude samo ukoliko se dobrovoljno pretplati na naš newsletter putem odgovarajućeg obrasca. E-mail za potvrdu biti će poslan na e-mail adresu upisanu u obrazac za pretplatu po principu dvostruke potvrde. Ovaj e-mail za potvrdu koristi se za dokazivanje vlasništva upisane e-mail adrese.

Prilikom pretplate na newsletter pohranjujemo IP adresu sustava korisnika, kao i datum i vrijeme pretplate. Prikupljanje ovih podataka služi u svrhu pravne zaštite poduzeća u slučaju eventualne zloupotrebe.

Osobni podatci prikupljeni prilikom pretplate na newsletter koristit će se samo u svrhu slanja našeg newslettera. Podatci prikupljeni putem newslettera neće se prenositi trećim stranama. Pretplatnik u svakom trenutku može prekinuti pretplatu na naš newsletter.

Suglasnost za pohranu osobnih podataka može biti ukinuta u svakom trenutku. U svakom newsletteru nalazi se odgovarajuća poveznica za ukidanje suglasnosti.

 

Praćenje newslettera

 

U svakom trenutku možemo znati je li e-mail otvoren, datum i vrijeme kada je otvoren, te koje poveznice unutar istog su pretplatnici kliknuli. Ti podatci koriste se u svrhu statističke analize uspjeha pojedine marketinške kampanje.

Osobni podatci prikupljeni praćenjem neswlettera pohranjuju se i analiziraju kako bismo optimizirali isporuku newslettera i prilagodili sadržaj budućih newslettera u skladu s interesima pretplatnika. Ovi osobni podatci neće se prenositi trećim stranama.

Pretplatnici mogu u svakom trenutku opozvati suglasnost izdanu u procesu dvostruke potvrde. Nakon opoziva suglasnosti ovi osobni podatci biti će izbrisani. Prekid pretplate na newsletter automatski smatramo opozivom suglasnosti.

 

Mogućnost kontakta putem web stranice

 

Naša web stranica sadrži informacije koje omogućuju brz elektronički kontakt s našim poduzećem, kao i izravnu komunikaciju s nama, uključujući i opću adresu e-pošte.

Ukoliko korisnik kontaktira poduzeće putem e-pošte ili putem obrasca za kontakt, osobni podatci koje korisnik pruža automatski se pohranjuju. Takvi osobni podatci koje korisnik dobrovoljno pruža pohranjuju se u svrhu obrade ili kontaktiranja korisnika.

Ovi osobni podatci neće se prenositi trećim stranama.

 

Rutinsko brisanje i blokiranje osobnih podataka

 

Osobne podatke korisnika obrađujemo i pohranjujemo samo za vrijeme koje je potrebno za postizanje svrhe skladištenja, osim ako je njihovo skladištenje dopušteno od strane europskog zakonodavca ili drugih zakonodavaca u primjenjivim zakonima ili propisima.

Ako svrha skladištenja nije primjenjiva ili ako istekne razdoblje skladištenja koje propisuje europski zakonodavac ili drugi nadležni zakonodavac, osobni se podatci rutinski blokiraju ili brišu u skladu sa zakonskim zahtjevima.

 

Razdoblje za koje će se pohraniti osobni podatci

 

Kriterij koji se koristi za određivanje razdoblja skladištenja osobnih podataka je propisani zakonski rok zadržavanja. Nakon isteka tog razdoblja, odgovarajući podatci rutinski se brišu, sve dok više nisu potrebni za izvršavanje ili sklapanje ugovora.

 

Pružanje osobnih podataka kao zakonski ili ugovorni zahtjev

 

Pružanje osobnih podataka djelomično je propisano zakonom ili može biti rezultat ugovornih odredbi. Ponekad može biti potrebno sklopiti ugovor za koji nam korisnik podnosi osobne podatke, a nakon toga ih moramo obraditi.Ukoliko korisnik ne pruži potrebne osobne podatke, ugovor se ne može sklopiti.